Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer:

Wij van soortenleningen.be willen een overzicht geven van alle meest veel voorkomende soorten leningen voor u in kaart brengen en u verder helpen in uw zoektocht naar de meest geschikte lening voor u. Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden zelf geen producten aan.

Hoewel wij onze informatie zo zorgvuldig mogelijk hebben samengesteld, kunnen wij niet garanderen dat de inhoud van de artikelen nu (nog) juist is. De doelstelling van deze website is van informatieve aard en wij zullen nooit zelf van u informatie vragen. De informatie op deze website is uitsluitend van indicatieve aard en is dus onderhevig aan veranderende regelgeving en voorwaarden van kredietverstrekkers.

U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan de verstrekte informatie, en wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voortvloeiend uit of op welke manier dan ook verbonden met het gebruik van deze website of de inhoud ervan.

Tevens willen wij aanduiden dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de acties van onze adverteerders die op onze website adverteren. Wij zijn daarom geen aanspreekpunt voor het meedoen aan acties van adverteerders op onze website. Indien u ingaat met een van deze acties, gaat u akkoord met de actievoorwaarden van onze adverteerders.

Indien u klikt op een banner gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. Wij zijn na het klikken op een banner niet aanspreekbaar over de actievoorwaarden van onze adverteerders.

Door gebruik te maken van deze website verklaart u kennis te hebben genomen van het bovenstaande en daar mee in te stemmen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!