Creditcard aanvragen

Creditcard aanvragen

U hebt ontdekt dat aankopen via het internet vaak een creditcard vereisen en nu wilt u zelf een creditcard aanvragen. Met dit universele betaalmiddel kunt u werkelijk overal op het internet spullen of diensten kopen.

Voordelen van creditcard aanvragen

Overal betalen met uw creditcard

Creditcards gaan onder verschillende namen door het leven. In Nederland wordt meestal credit card of krediet kaart gebruikt om een creditcard aan te duiden.

Simpel betaalmiddel
Wat een creditcard aanvragen vooral een aantrekkelijke gedachte maakt is het feit dat u in het vervolg altijd een simpel betaalmiddel hebt voor op het soms wat lastige internet, en natuurlijk ook gewoon om in de winkel te betalen. U moet meestal een variabele rente betalen.

Betalen in het buitenland
Niet alleen op het internet komt een eigen creditcard goed tot zijn recht. Ook wanneer u op vakantie gaat zal blijken dat een creditcard toch wel erg handig in gebruik is. Met een creditcard kunt u in bijna elk land betalen in zowel winkels als restaurants.

Waar kan ik een creditcard aanvragen?

U kunt helemaal online een visa of creditcard aanvragen. Dit kan ook bij verschillende kredietverstrekkers met een vermelding op Lenenmetverstand.nl, waarvan Directa.nl de bekendste is.

Creditcards vergelijken
Gaat u een creditcard online aanvragen, dan valt er natuurlijk genoeg te vergelijken. De ene creditcard biedt net wat meer of andere voordelen dan de creditcard van een andere kredietmaatschappij. Zoals altijd geldt: vergelijken loont.

Veilig betalen
Met een creditcard kan u overal veilig betalen. In de winkel, op het internet, zelfs bij de geldautomaat. Vaak zijn uw creditcard aankopen tot wel 3 maanden lang gratis verzekerd.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!