De voordelen van een persoonlijke lening

De voordelen van een persoonlijke lening


Een persoonlijke lening is een lening waarbij van te voren de rente, de maandlast en de looptijd worden vastgesteld. Dit zorgt er dus voor dat je iedere maand weet waar dat je aan toe bent. De rente staat namelijk gedurende de hele looptijd van de persoonlijke lening vast, hij kan dus niet veranderen en de maandlasten blijven hetzelfde. Als je direct geld nodig hebt dan kan de persoonlijke lening een uitkomst bieden, het geld wordt namelijk vrijwel meteen op je rekening gestort. Vanaf dan ga je iedere maand een vast bedrag betalen aan rente en aflossing. Het zou zomaar kunnen zijn dat je net een persoonlijke lening af hebt gesloten maar dat er nu net rentestijgingen bekend worden gemaakt.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

This entry was posted in Doorlopend Krediet, Leasen, Persoonlijke Lening.

Comments are closed.