De voordelen van huren boven kopen van een appartement

In vergelijking met het bezitten van een huis, is wonen in een appartement verhuur ongelooflijk gemakkelijk. Waarom doen het werk zelf als kunt u genieten van de volgende voordelen:

· Toegewijde personeel van eigendom en onderhoud om te bellen als er iets misgaat

· Geen terug-breken Sneeuw shoveling, zorg van het gazon onderhoud of zwembad/sauna

· Één maandelijkse huur cheque meestal betaalt voor alles (in plaats van verschillende afzonderlijke rekeningen en kosten als u de eigenaar van een huis of een appartement)

Je krijgt meer voor uw geld

Geloof het of niet, kunt u meestal huur een appartement of huis voor veel minder dan de kosten van het kopen van het – vooral als je in een grotere stad woont. En als u worden recht centrum wilt, huren is bijna altijd meer dan het bezit van een condo betaalbare (en je krijgt veel meer leefruimte, evenals, zoals centrum appartementen meestal veel groter dan centrum condos zijn).

Ook, hoeft appartement huurders te komen met de duizenden dollars in aanbetalingen, sluiten kosten en honoraria voor dingen zoals het bouwen van inspecties, juridisch adviseur, land overdracht belastingen en verzekeringen.

En dit zelfs geen factor in de kosten van leningen – in de eerste vijf jaar van eigendom, de meeste hypotheekbetalingen worden alleen toegepast op het belang, niet de hoofdstad. Dit is geld dat je nooit meer terug wanneer u uw huis verkoopt (en je zult nog steeds alle gedoe en extra kosten van uw huis op de markt te brengen).

Die belasting breken is niet gegarandeerd

Krijgen van een grote belasting-break wordt verondersteld een van de grootste voordelen van het bezitten van een huis- maar je kunnen niet altijd vertrouwen op het verkrijgen van deze pauze. Als uw jaarlijkse te betalen rente hypotheek, plus alle andere inhoudingen die u recht op, niet groter is dan uw standaard belastingaftrek, zal u niet ontvangen een fiscaal voordeel bezitten van een huis.

Als je een appartement huurt, echter ontvangt altijd u enige vorm van belastingverlichting, zoals een groot deel van uw huur fiscaal aftrekbaar elk jaar is.

Maximale flexibiliteit

Het huren van biedt een enorme hoeveelheid flexibiliteit. U kunt inpakken en onmiddellijk verlaten aan het eind van uw lease-overeenkomst (die kan worden maandelijks of jaarlijks, wat het best past bij uw levensstijl) – er is geen wachten om te verkopen en geen agonizing over de woningmarkt voordat u deze verplaatst. Voor veel mensen is de vrijheid om te leven waar u wilt en wanneer u wilt dat een enorm voordeel dat gewoon mag niet worden genegeerd.

Minimaal risico

Voor huiseigenaars zijn de inzet enorm hoog moeten hun financiën afbrokkelen. Wanneer zij niet van de hypotheek betalen, de geldschieter grote hefboomwerking heeft-het huis en alle het eigen vermogen geïnvesteerd in zou het zijn in gevaar. Dat is niet te zeggen er gevolgen zijn niet als een huurder niet kunt de huur betalen – maar de financiële verwoesting die wordt geleverd met het verlies van uw huis is veel groter dan dat u verwijdert vanuit je appartement.

Daarnaast zijn er verschillende sociale dienst-programma’s die worden uitgevoerd door alle niveaus van de overheid om te helpen mensen in nood hun huur te betalen, zodat ze niet zal worden uitgezet. Zijn de banken als mildere of ondersteunende wanneer het aankomt op tijd te betalen van de hypotheek?

Uiteindelijk, maken van de beslissing om een appartement te huren of kopen van een huis omvat veel meer dan alleen vergelijken autoverhuur tarieven, hypotheekbetalingen, lease lengtes en belastingvoordelen. Het is een combinatie van alle persoonlijke omstandigheden gebeurt in je leven – beide nu en jaren onderaan de weg.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • voordelen appartement
  • voordelen van huren
  • vergelijk kopen of huren
  • voordelen huren
  • voordeel kopen
  • huren appartement voordelen
  • fiscale voordelen huren
  • appartement huren belastingen
  • huur appartement fiscaal aftrekbaar
  • huur woning fiscaal aftrekbaar
This entry was posted in Hypotheek.

Comments are closed.