energiebesparende maatregelen

energiebesparende maatregelen

Energie-efficiënte huizen zijn een goede manier om de gevolgen van de wereldwijd stijgende brandstofprijzen te verlagen.  Mensen worden nu gedwongen om een groter deel van hun maandelijkse budget te besteden op de energierekening.  Er is nog nooit een cruciaal moment voor het uitvoeren van eenvoudige energiebesparende home improvement werken.
 In 2008, na talloze energie prijsstijgingen, zijn mensen eindelijk beginnen aan om die energie te besparen als gunstig te realiseren voor hun bankrekening als het is voor het behoud van het milieu.
 Shell vorig jaar aangekondigd recordwinst van 27,5 miljard dollar en dat was toen de kosten voor een vat olie werd onder de $ 100.  Dit jaar zijn ze naar verluidt het maken van goed meer dan $ 75 miljoen per dag.  Zeker met al dat de winst onze energie kosten moeten vallen niet stijgen. 

 Wat is de oplossing?
 Wij kunnen geen controle mondiale economie en de meesten van ons een olie niet goed in onze achtertuin.  Echter, voor een groot deel kunnen we de controle van de hoeveelheid energie die we gebruiken en de energiebesparende maatregelen die we in dienst hebben.  In het bijzonder kunnen we beginnen met het maximaliseren van de energie-efficiëntie (dat wil zeggen een minimum te beperken energieverbruik) van onze huizen.
 Huishoudens besteden gemiddeld ongeveer 10 procent van hun jaarinkomen op de startpagina van de energierekening.  Met behulp van een paar eenvoudige, vaak over het hoofd, technieken jaarlijkse energierekening kan worden teruggebracht met ongeveer 75 procent.  De volgende vijf ‘geen kosten’ of ‘low-cost’ energiebesparende maatregelen bieden een aantal van de beste en meest kosteneffectieve oplossingen voor het energievraagstuk met een relatief korte
terugverdientijden:
1.  Home Energie-audits – gemakkelijk uit te voeren en nuttig om gebieden voor home improvement te identificeren.  Gericht op gebieden met de laagste energie-efficiëntie, zoals niet-geïsoleerde hokken, enkele beglazing, open haarden en energie ‘eten’ apparaten (bijv. wasdroger).

 2.  Verbeteringen aan het huis – zijn loft isolatie, muurisolatie, tochtvrij maken, en dubbele / treble beglazing (kan genereren in totaal een besparing van rond de $ 1.000 per jaar).

 3.  Verwarmingssysteem oplossingen – onder andere aanpassing van programmeurs, montage thermostatische radiatorkranen (TRVS) en het verlagen van thermostaten (het verlagen van uw kamerthermostaat met slechts 1 ° C kunt u het opslaan van meer dan $ 100 per jaar).

 4.  Energiebesparende producten omvatten spaarlampen en huishoudelijke apparaten zoals wasdrogers en koel / vrieskasten (kan genereren totale besparing van maximaal $ 500 per jaar).
 
 5.  Andere technieken omvatten het wijzigen van uw energieleverancier en het zoeken naar financiële steun van regeringen of andere instanties om uw huis de energie-efficiëntie te verhogen.
 Deze eenvoudige energiebesparende oplossingen zijn goedkoop en eenvoudig te implementeren en, in tegenstelling tot duurdere oplossingen, zoals zonne-energie, vereisen geen grote investering.  Ze kunnen snel leiden tot aanzienlijke kortingen op de jaarlijkse energierekening te verlagen, terwijl de uitstoot van kooldioxide.

 Jane Longton, Orlando, Florida voorzien van dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, en tochtvrij maken in 2007 en haar jaarlijkse energierekening zijn gedaald met meer dan $ 900.  Energie-efficiëntie upgrades hebben ook het voordeel van het verstrekken van jaar op jaar besparingen eenmaal geïnstalleerd en zij versterken eigendom verkoopbaarheid.
 Volgens de Amerikaanse regering mondiale vraag naar energie is ingesteld tot 54 procent stijgen in 2025 dus, helaas, zullen we waarschijnlijk te zien nog veel meer niet-afgetopte prijsverhogingen in de energiesector de komende jaren.  Door het vergroten van ons huis energiebesparende eventuele toekomstige wereldwijde toename van de energiekosten minder effect zullen hebben op de energiefactuur van de mensen die hebben een aantal verstandige veranderingen.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • soorten energiebesparende maatregelen
  • controle energie besparende
  • controle energiebesparende maatregelen
  • controle van energiebesparende maatregelen
  • eenvoudige energiebesparende maatregelen
  • huis tochtvrij maken
This entry was posted in Hypotheek, Overzicht.

Comments are closed.