Wanneer een Mini-lening afsluiten?

Wanneer een Mini-lening afsluiten?


Een minilening, ook wel bekend als flitskrediet of sms-lenen of lenen via sms, is tegenwoordig een heel ingeburgerd principe. Veel mensen doen dit vanwege het grote gemak ervan, want je stuurt een sms en binnen soms maar 10 minuten en je hebt het al op je rekening staan.

Het is tegenwoordig heel makkelijk om een minilening af te sluiten en het is zonder BKR goedkeuring mogelijk, en dat maakt het ook makkelijk. En dit helpt ook veel mensen

Vaak gaat het om slechts enkele honderden euro’s. Sluit een minilening alleen af als je het echt daadwerkelijk nodig acht, heb je gewoon ff een tijdelijk wat extra geld nodig en wil je wat tijdelijk ter beschikking hebben.

Voordat je een minilening afsluit, denk dan wel eerst na wanneer je het kan terugbetalen, want zoals een minilening al zegt is het van hele korte duur. Dus weet dat je het kunt terugbetalen in de toekomst.

Voordeel is wel dat er niet word gekeken naar je BKR registratie, dus al heb je een negatieve BKR registratie, dan kun je nog steeds op deze manier geld lenen. Maar denk altijd goed na voordat je een besluit maakt.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • minilening belgie
  • minilening
  • minikrediet belgie
  • minilening afsluiten
  • mini lening belgie
  • leningen be
  • mini lening
  • lening afsluiten
  • minilening voor studenten
  • minni leningen
This entry was posted in Minilening - Flitskrediet - Minikrediet.

Comments are closed.