De voordelen van Credit Cards tov een Normale Bank Pinpas

De grootste voordelen van Credit Cards tov een Normale BankPinpas:

1. (Rentevrije) Korte termijn lening: Creditcards hebben gewoonlijk een aflossingsvrije periode, waarna uw betaling verschuldigd is. Dit kan enkele weken, die u toestaat om geld te verdienen rente over aankopen die u al hebt gemaakt.

Hoewel dit misschien big deal niet een voor een honderd euro, als je rekening duizend euro per maand is en voeg deze toe tot in de loop van een jaar, kun je eigenlijk verdienen best veel geld besparen met deze manier.

Met contant geld of pinpas, geld is het onmiddellijk verwijderd van uw rekening en je verdient geen rente op.

2. Diefstalverzekering en uitgebreide garantie van gekochte dingen: Bij aankoop met een credit card zijn je aankopen verzekerd tegen diefstal voor een aantal dagen meestal tot ca 30-100 dagen na aankoop. Kijk naar voorwaarden credit card voor meer hierover: verschilt per aanbieder

3. Bescherming tegen fraude/ diefstal kaart: Bij credit cards bent u beschermd als uw pas gestolen word en er betalingen mee worden gedaan, met uitzondering van een eigen risico tussen de 50-100 euro. Bij een pinpas ben je hier niet tegen beschermd.

4. Betwiste kosten voorkomen: Indien u bepaalde betaling sterk betwist, in geval van bijv fraude kunt u bij uw credit card maatschappij aankloppen om dit te melden.

Indien u kunt bewijzen dat u deze betalingen niet door u zijn gedaan, dan hoeft u, indien u in het gelijk wordt gesteld, niet voor deze kosten op te draaien, wat je niet bij een bankpas hebt.

5. Beloningen: Credit cards bieden beloningen waaronder cash back, spaarpunten, kortingen, cadeaubonnen en vele andere voordelen.

De meeste van deze beloningen zijn ontworpen om mensen aangesloten op het gebruik van de kaarten of meer uitgaven dan ze anders zouden doen, maar de juiste wijze gebruikt.

6. Gemak op vakantie: Als je  veel  contant geld bij je hebt op vakantie en als je het verliest, dan is het weg. Als het gestolen wordt, dan is het ook weg. Creditcards zijn klein, handig, en voeren een betere bescherming. Ze zijn ook handig om te gebruiken om dingen on-line kopen.

Als je in het buitenland met pinpas betaald ben je vaak 3 tot 5 euro kwijt aan betalingskosten waar je met een credit card geen betalingskosten hoeft te betalen. Er zijn dus geen verschillen al betaal je in een andere valuta.

7. Autoverhuur (op vakantie): Sommige autoverhuurbedrijven zullen u niet toestaan om een auto te huren als u niet beschikt over een credit card.

 

Bijkomend voordeel is dat veel creditcards ook eem aanvullende verzekering wanneer je een auto huurt.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • voordelen pinpas
  • voordeel creditcard tov pinpas
  • voordeel van pinpas
  • voordelen creditcard tov betaalpas
  • studentenlening garantie
  • soorten pinpas diefstal/fraude
  • pinpas voordelen
  • normale lening
  • lening op korte termijn soorten
  • diefstal creditcard
This entry was posted in Credit Card Krediet, Minilening - Flitskrediet - Minikrediet, Persoonlijke Lening.

Comments are closed.