4. Hypothecaire Krediet

4. Hypothecaire Krediet

Het hypothecaire krediet is in tegenstelling tot de andere hypotheekvormen geen lening. Het is net als een doorlopend krediet een afspraak om tot een bepaald maximum (de limiet) “rood te mogen staan” op uw rekening.

Het grote voordeel van een hypothecaire krediet is dat er altijd weer geld opgenomen kan worden tot de afgesproken limiet. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk geleend heeft in de maand. U betaalt dus alleen voor het geleende geld rente.

Deze hypotheekvorm is daardoor erg geschikt voor mensen, die een grote overwaarde in hun woning hebben, maar over een langere periode hun inkomen willen vergroten. Dit betekent dat de woning veel meer waard is dan er op gefinancierd is.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • hypothecair krediet soorten
  • soorten hypothecaire leningen
  • soorten hypothecair krediet
  • krediet soorten
  • 100% lening
  • hypotecaire lening 100%
  • hypothecaire lening 100%
  • vier soorten krediet
  • hernieuwing hypothecaire lening
  • kredietsoorten belgie
This entry was posted in Hypotheek.

Comments are closed.