Studentenlening aflossen tips: Hoe kun je als student uit de schulden komen?

Studentenlening aflossen tips: Hoe kun je als student uit de schulden komen?

Inleiding

Als we spreken over de universiteit afstuderen, verschillende veelbelovende leven veranderingen optreden in onze gedachten – potentiële carrière, onafhankelijkheid en een nieuw begin. Echter, hoewel het begin betekent van iets, het betekent nog steeds iets minder leuk ook – de terugbetaling van leningen voor studenten.

Zoals u allen weet, kan de terugbetaling van ruim student leningen worden off-putting voor zowel studenten als hun ouders. Het werd ontdekt door de Public Interest Research Group in de VS dat de gemiddelde schuld onder de student leners is momenteel in meer dan 16.500 dollar. Dat grote! De Associated Press opgemerkt, zodat afgestudeerden van de openbare scholen en universiteiten meestal ontstaan als gevolg meer dan $ 10.000 voor hun undergraduate jaar alleen. Degenen die in prive-instellingen doorgaans te danken 14.000 dollar, terwijl de graduate-level studenten vaak te danken meer dan $ 24.000. Wat is er meer voor deze studie geneeskunde of wet? Zeker, ze hopen zich op nog meer schulden. En, is het slechte zaak, het aflossen van deze schulden zijn nog steeds moeilijk voor afgestudeerden in het midden van onzekere banen en de recessie.

Met de rentetarieven in alle studielening programma’s zijn nu op een laagterecord, is er geen reden voor de afgestudeerden geen student lening consolidatie te overwegen. Het wordt vaak gezegd dat met de student lening consolidatie, studenten en afgestudeerden kunnen duizenden dollars van de rentelasten op te slaan.

Laten we nu eens kijken naar de dingen die betrokken zijn bij student lening consolidatie.

Student Loan Consolidation: een definitie

Student lening consolidatie wordt meestal gedefinieerd als het proces of de handeling van het combineren van meerdere leningen in een lening om het maandelijks te betalen bedrag te verlagen of verhogen van de aflossingsperiode. Er zijn een heleboel redenen, en onder hen is geld besparen betaling prikkels, verminderde de maandelijkse betalingen, vaste rente, en nieuwe of hernieuwde uitstel.

De Plus Factoren van Consolidatie

Student lening consolidatie heeft veel te bieden. Dat is wat veel experts vaak zeggen. Om te weten wat de consolidatie te bieden heeft, laten we verder lezen.

Algemene belang Sparen

Na verloop van tijd hebben de studenten leningen je hebt geleend gekregen met verschillende variabele rentetarieven. Merk op dat hier het sleutelwoord is variabel. Terwijl de lening die u heeft ontvangen kan hebben aangeboden, zeg, 3,5 procent op het eerste, de reële rente zal stijgen als de rente stijgt Dus, als u twee of meer van deze leningen, is er een grote kans dat u heeft kunnen verschuldigde bedragen bij verschillende tarieven, en deze tarieven kunnen stijgen en dalen per jaar. Gezien het feit dat de rentetarieven nergens anders heen, maar omhoog, is het zonder twijfel een veilige gok dat de schuld je hebt opgebouwd sneller dan wanneer u overwegen een student lening consolidatie monteren.

Door rekening te houden consolidatie en overige op uw 10 jaar de betaling plan, is het mogelijk dat u kunt uw interesse bij de huidige huidige lening tarieven slot en opslaan wat geld op de lange termijn. Afgezien van dat, kan al die leningen die afkomstig kan zijn van verschillende leningen bedrijven of banken een last te behandelen. Dus, als u bij het consolideren, betekent dit dat je alleen bezighouden met een enkel bedrijf en een betaling in plaats van meerdere. Anders dan dat, heb je de grote kans om de toegevoegde bonussen te ontvangen, zoals de betaling en renteverlagingen in het geval u uw schulden op tijd betalen over een periode van maanden. Deze voordelen zijn mogelijk dus kom als je automatisch ingetrokken uw maandelijkse betaling van een controle-of spaarrekening.

Verbeterde Score van het Krediet

Door te overwegen een lening consolidatie, de kredietnemers niet alleen op te slaan of vermindering van hun schulden op lange termijn, maar kan dan helpen veranderen hun credit score voor de betere loop van de tijd. Het is vermeldenswaard dat tot een betere credit score is een zeer belangrijke factor wanneer een persoon de “echte” wereld gaat en wil een nieuwe auto, appartement card of betaalkaart.

Hier zijn enkele tips voor u die u kunnen helpen als u de arbeidsmarkt.

• Meer rekeningen openen, hoe lager de score: over het leven van de student kredietnemer, kan hij of zij hebben geleend tot acht afzonderlijke leningen te betalen voor school. Elk van deze leningen heeft een andere terugverdientijd bedrag, betalingstermijnen en rente. Hoe meer de rekeningen van de student heeft geopend, hoe lager het over credit score. Daarbij is het verlagen van de hoeveelheid open kredietlijnen op een credit verslag nodig is, maar dit kan alleen worden mogelijk gemaakt door een student lening consolidatie # in die de oudere accounts zullen worden gecombineerd in een enkele rekening.

• Hoe lager de betalingen, hoe hoger de score: Wanneer de credit verslag evaluatie komt, is het gebruikelijk in het proces dat het bedrag van de maandelijkse van de kredietnemer minimale betalingen in aanmerking wordt genomen. Dus, als je een aantal leningen te houden, wordt elke betaling beschouwd als onderdeel van de maandelijkse van de kredietnemer betalingsverplichting. Degenen die hebben overwogen consolidatie zijn slechts een betaling aan te maken, die doorgaans lager is dan het minimumbedrag van de afzonderlijke, meerdere leningen.

• De schuld aan Credit Ratio Matters: Zoals u wellicht weet, de kredietdiensten meestal vinden als je in de schulden. Zij doen dit door middel van de evaluatie van het bedrag van uw beschikbare krediet u daadwerkelijk gebruikt. Dus, in het geval u een totaal van $ 10.000 beschikbaar op drie kredietlijnen en bent u $ 2.000, je score zal dan worden beschouwd als hoger dan vooral als je maxed out op uw credit lijn met een $ 2.000 Limit. Het is het waard om op te merken dat indien een persoon meerdere leningen met een maximum wordt gebruikt, het negatief zal nadenken over zijn of haar credit score. Gegeven dit feit, het consolideren van de rekeningen is erg belangrijk om het aantal open rekeningen te verminderen wordt gebruikt.

Terugkeren naar School is een mogelijkheid

Veel studenten en afgestudeerden van school voor familie, carrière of financiële redenen. De kansen zijn hier zullen ze willen terugkeren naar de universiteit langs de lijn. Echter, als ze niet te betalen op hun leningen voor studenten, terwijl ze van school, is er een grote kans dat ze kunnen worden gehouden van het ontvangen van eventuele financiële steun wanneer ze terugkeren. Dus, als financiële redenen waren onderdeel van de primaire reden dat ze de school verliet, Het houdt dus in dat het graven van een veel dieper gat zal alleen maken het moeilijker voor hen om terug te komen.

Door het consolideren, zal de leningen worden dus makkelijker te beheren en uit te betalen, zodra de leningen geconsolideerd zijn, kunt u uw recht voor verdraagzaamheid te behouden als voor uitstel. Je kunt zelfs niet profiteren van de inkomsten-gevoelige terugbetaling opties en graduate die je kan hebben ondervonden voordat terwijl je op je meerdere leningen.

Onderduikers uit leningen is onmogelijk

Er is een zeer bijzondere waarheid als het gaat om leningen voor studenten – u kunt niet verbergen van hen. Het kan wel geluid extreem, maar school leningen zijn volledig immuun voor faillissement en de studenten of afgestudeerden die niet te betalen hun rekeningen gezicht stijve straffen. De gebruikelijke gevolgen zijn een slechte credit ratings, beslaglegging op loon, en IRS sancties.

Trouwens, het bereiken van vergunningen in bepaalde gebieden is onmogelijk als je niet te betalen uit uw student lening schulden. Er is zelfs een kans dat je kan worden uitgesloten van een aantal contracten met de overheid als u een klein bedrijf. Met al deze gevolgen, dan is het duidelijk dat het vermijden van een studielening is geen manier om een leven te beginnen na de universiteit. Als je terug te komen en nemen meer en meer studenten leningen, zult u in staat om opnieuw te consolideren na het afstuderen.

Op het einde, ongeveer de helft van de studenten afkomstig van de universiteit hebben opgedaan daadwerkelijk hun diploma. Natuurlijk kan het moeilijk om te blijven en op school met de financiële lasten blijven, en is het moeilijker om terug te komen. Maar dankzij student lening consolidatie dat het creëren van een minder belemmering om terug naar school komen en houden van uw credit rating schoon is nu mogelijk.

De juiste periode te consolideren

In de regering consolidatie lening programma, is het interessant om te weten dat er eigenlijk geen deadlines aangesloten. Het wordt ondersteund door het feit dat je kunt voor de student lening van toepassing op elk moment tijdens de aflossingsvrije periode of zelfs op de periode van terugbetaling. Maar om studieleningen te consolideren, moet een aantal overwegingen extra aandacht besteed worden. Te consolideren leningen voor studenten, moet u weten dat het meestal plaatsvinden tijdens uw aflossingsvrije periode. Op dit moment, zal de lagere in-school rente vervolgens worden toegepast op de gewogen gemiddelde vaste rente op studieleningen consolidatie te schatten. En zodra de aflossingsvrije periode is afgelopen voor uw regering leningen voor studenten, de hogere in-aflossing rente zal worden toegepast op de gewogen gemiddelde vaste rente te schatten. Aangezien een dergelijk proces, dan is het begrijpelijk dat je vaste rentevoet voor de overheid student lening consolidatie zal hoger zijn als je student leningen consolideren na uw aflossingsvrije periode.

En als je geïnteresseerd bent om studieleningen te consolideren, moet u weten dat ook van uw student leningen die al zijn voor de terugbetaling, voor studieleningen consolidatie is nog steeds toegestaan en nuttig is. Het is voor de reden dat als je student leningen te consolideren op dit moment, je al de rente op uw regering leningen voor studenten vast te stellen, terwijl de tarieven zijn nog steeds oorspronkelijk laag.

Conclusie

Zoals gepresenteerd, kan student lening consolidatie helpen de meeste kredietnemers op vele manieren. Maar het is nog steeds nodig om op te merken dat de tarieven niet zal daadwerkelijk laag blijven zonder einde. In feite zijn ze zo laag nu en de enige plek voor tarieven gaan omhoog Dus, als je op je weg uit college, bespaart elke cent kun je in de huidige moeilijke arbeidsmarkt is het overwegen waard. En, ongeacht de situatie waarin je zit nu meteen, het consolideren van uw college leningen is een praktische beslissing.

Related Articles:


Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.

Incoming search terms:

  • lenen als student
  • studentenleningen
  • studentenlening
  • schulden aflossen tips
  • Student lening consolidatie
  • kredieten voor studenten
  • schuld aflossen met lening student
  • schulden aflossen
  • student en schulden
  • hoe uit de schulden komen
This entry was posted in Minilening - Flitskrediet - Minikrediet, Persoonlijke Lening, Studenenlening - Studentenkrediet.

Comments are closed.